Еди Хърн: Битката с Поветкин ще бъде по-трудна за Джошуа, отколкото битката му срещу Кличко
Антъни Джошуа е фаворит 10-1 в предстоящата си битка срещу Александър Поветкин.

Еди Хърн, промоутър на Джошуа все пак мисли, че това ще бъде най-трудната битка в кариерата на Джошуа, по- трудна от тази на британската суперзвезда срещу Владимир Кличко.Джошуа (21-0, 20 KO) и Поветкин(34-1, 24 KO) ще се срещнат на 22 септември, пред рекордните 90 000 на стадион „Уембли“ в Лондон.

“ Това е битка, за която всички ме питат: ‘Това ще бъде трудна битка, нали?’ Антъни Джошуа беше напълно прав, когато каза, че Поветкин, може би, не може да се похвали с финансова привлекателност в сравнение с други боксьори, но когато погледнете някоя независима ранглиста – например на списание The Ring, ще видите, че той заема трета позиция в света. Така че, ако не вземете напълно сериозно Поветкин, тогава хората ще кажат, че не разбирате нищо от бокс.

Според мен, ако не броим битката с Владимир Кличко, това ще бъде най-трудният двубой за Джошуа. Въпреки че може дори да включим Кличко, защото всичко ще бъде заложено на карта сега. Като цяло, възприемаме тази заплаха напълно сериозно. Мисля, че тази битка ще е по-трудна, отколкото възможните битки в бъдеще. И все пак, не се съмнявам, че това ще бъде страхотен двубой за Антъни Джошуа да покаже своя напредък и да покаже, че е най-добрият в тежка категория. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(6)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *