Еди Хърн: Битката с Милър няма да бъде лесна за Джошуа
Еди Хърн, промоутър на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, очаква много тежка битка на неговият боксьор срещу Джарел Милър.Очаква се двамата да се срещнат на ринга на 1 юни в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ.

„Изглежда, че съперник на Антъни Джошуа ще бъде Джарел Милър. Едва ли Милър може да бъде определен като голяма звезда в САЩ и със сигурност не във Великобритания, но парите, които Джошуа ще получи за тази битка са огромни. Ако не успеем да организираме битка с Дилиън Уайт тук, ще отидем и ще разбием американския пазар. Струва ми се, че онова което „ЕйДжей“ ще постигне в Щатите, ще бъде нещо невероятно.

Мисля, че там той ще стане голяма звезда, което ще спомогне за организирането на обединителна битка. Независимо кой победи в реванша между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, битката за абсолютната титла ще се превърне в изключително голямо събитие. Мисля, че битка в Щатите е чудесен ход на“ЕйДжей“, въпреки че очаквам тежка биткач. За него това ще бъде ново преживяване, нов ринг, нова арена, нова спортна комисиа, всичко ще бъде различно. Няма да бъде лесно,“ каза Хърн.

3 коментара

 1. ludmil февруари 5, 2019 5:44 pm  Отговор

  Е нали трябва да се продава дрещата:)))) Милър стилово е изклщчително подходящ за Джощшуа. Очаквам Джошуа да счупи рекорда за точни мощни удари:)) Милър ще изяде всеки удар отправен към него:)))

  • Ангел февруари 6, 2019 2:30 am  Отговор

   Аз не очаквам подобно нещо, защото срещата ще продължи под 6 рунда при всички случай!

 2. Пламен февруари 5, 2019 5:50 pm  Отговор

  Всяка дума, която излиза от устата на Еди Хърн е с някаква умисъл. В конкретния случай няма лошо. Казвайки, че Милър не е голяма звезда в Щатите и никаква изън тях субкомуникира сваляне на цената и претенциите му. А че е труден, ще помогне на Джошуа да изглежда разрушителен, срещу силен противник.
  Колкото до ринга.. дали ще е 6х6, дали 7х7 за стила на Джошуа това не е чак от такова значение и в двата случая е огромен ринг. Разбира се по-големия ще му е в плюс за боксьора с по-добро движение. Но големината и настилката на ринга отново ще определят Мачруум

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *