Еди Алварес: UFC направиха всичко възможно, за да ме задържат, но оферта на ONE беше прекалено добра
Еди Алварес заяви, че възможността да спечели титлите в ONE Championship, UFC и Bellator е била основната причина за неговото преминаве в сингапурската организация.Алварес наскоро подписа договор с ONE FC, но призна, че UFC са направили всичко възможно да го задържат в редиците си.

“ Получихме оферти от всички организации, за които можете да се сетите. Всички те проявиха интерес. Станах шампион на Bellator два пъти, бях шампион в UFC. ONE FC е единствената голяма организация, в която не съм печелил колан. За мен, моето семейство и моите фенове, това означава, че мога да създам история, която може би никой друг няма да може да повтори.

Офертата от ONE беше прекалено добра, за да бъде пренебрегната. UFC направиха всичко възможно, положиха всички усилия, за да ме задържат, но те имат свой собствен бизнес модел. Те плащат определена сума на определени бойци по различни причини. Няма нищо лошо в това, но преди всичко това е бизнес. ONE ще се погрижи за мен и семейството ми. Тази организация разбира какво искам и от какво се нуждая, „ каза Алварес.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *