Еди Алварес сподели мнението си за това кой трябва да бъде следващия съперник на Конър Макгрегър

edi

Бившият шампион на UFC в лека категория ( до 70, 3 кг ) американеца Еди Алварес ( 28 – 5 ММА ), който миналата събота беше претрепан от Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ) на UFC 205, сподели своето мнение за това кой трябва да стане следващия съперник на ирландската суперзвезда. Припомняме, че при победата си, действащия шампион на UFC в категория перо ( до 65, 7 кг ) Макгрегър завоюва и пояса в лека категория с което влезе в историята на UFC като първия боец шампион в две теглови категории едновременно.

“ Тони Фъргюсън, няма да осигури PPV продажби, защото не е атрактивен. Никой не се интересува от такъв мач. Аз дори не знам Хабиб доколко е интересен на феновете. На феновете ще бъде наистина интересно, само ако Макгрегър се бие за трета титла. Това би било интересно. Хората ще отидат да го гледат, ако той се е бие за титлата на 77, 1 кг, “ – каза Алварес.

В настоящия момент шампион в полусредна категория ( до 77, 1 кг ) е Тайрън Удли, който направи атрактивно равенство със Стивън Томпсън в двубой, провел се също на UFC 205.

conor17

====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 Коментара

  1. Иво ноември 19, 2016 4:52 am  Отговор

    Добре като бие Удли в следващата категория кой е? 🙂 тия се оляха в две категории шампион а нито една защита не е правил…

  2. ludmil ноември 19, 2016 5:01 am  Отговор

    Явно ударите които получи Еди бяха доста тежки. АBе как Конър ще победи Удли. Че той в полусредна категория беше направен за смях от посредствен боец като Нейт Диаз, а камо ли да се бие с някой наистина класен боец.

  3. Васил ноември 19, 2016 9:31 am  Отговор

    в подреждането категориите в ММА са мн.далече от Бокса,пълна каша е няма задължителни защити,претенденти,всеки се бие с когото му каже Дейна Уайт ,абе смех

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.