Еди Алварес: Не мога да разбера защо Нурмагомедов не споменава моето име

Бившият шампион на UFC в лека категория Еди Алварес не е останал впечатлен от представанято на Хабиб Нурмагомедов в битката му срещу Ал Якуинта и вижда много слабости в настоящия притежател на златния пояс на 70, 3 кг. Също така, Алварес разкритикува руския боец за желанието му да се бие с Джордж Сейнт Пиер, който в момента не се бие поради заболяване и никога не е състезавал в лека категория.

“ Много хора смятат, че със своите разговори се опитвам да организирам двубой с Нурмагомедов, но това не е така. Аз съм съгласен с мнението на експертите и твърдя, че Хабиб не се представи по най- добрия начин. Неговата защита е просто ужасна. Да, Хабиб е силен в партер, но дори и в този елемент от битката се видя някакво напрежение. Неговите тейкдауни не бяха бързи и резки.

След два рунда Нурмагомедов изглеждаше уморен и се създаде впечатлението, че се е изтощил. Видях много слабости в играта му. След битката Хабиб назова имената на Конър, Тони, Джордж Сейнт Пиер, но не спомена моето. Фъргюсън е аут до края на годината, Макгрегър може да бъде наказан за доста време, ДЖСП замрази кариерата си и и не се е бил в нашата категория. Аз съм единственият претендент, но по някаква причина името ми не се споменава, “ – каза Алварес.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *