Еди Алварес: Най- големият кошмар за един боец е да бъде нокаутиран пред очите на милиони хора

Бившият шампион на UFC в лека категория Еди Алварес ( 28 – 5 ММА ) разказа колко тежко е преживял поражението, което допусна от Конър Макргегър (21-3 ММА) през ноември на UFC 205.

“ Беше трудно да се възстановя след битката през ноември
– казва Еди. – Бих излъгал, ако кажа обратното, сякаш нищо не се е случило. Аз трябваше да си простя. Аз самият съм основния си критик, така че аз бях много разстроен и ядосан, от случилото се в Медисън Скуеър Гардън. Бездействах по-дълго, отколкото бих искал. Просто исках да се съвзема и да забравя за това, но се оказа, че това не е лесно. Но аз го преодолях и тренирах в добро настроение. Мисля, че когато се сбъдне най- лошия ви кошмар, вие ставате свободен. Най- лошия кошмар на един боец е да бъде нокаутиран пред очите на милиони хора, това е като онзи сън, в който се събуждате гол в мола.

И сега, когато този кошмар свърши, аз се освободих. Никога не съм мислил, че ще се случи с мен това, но ето, че се случи, и осъзнах, че не се е променило почти нищо. Моето семейство и приятели са все още с мен, аз все още съм си същия човек. Всички просто искат да продължа да се бия и да успея. Нищо не се е променило. В UFC се случват луди неща. Има няколко момчета преди мен в ранглистата, но да се върнете в надпреварата за титлата зависи от това как се биете и какво шоу организирате. Но на мен не ми пука, аз искам да нокаутирам Дъстин и след това бих искал Нейт Диаз да слезе от колелото и да се върне в клетката. UFC може да върне Диаз. С пари. Нека направим тази битка интересна за него. Нека да видим, това ще бъде правилният мач за мен, “ – каза Алварес пред MMA Fighting.

=================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *