Еди Алварес: Конър Макгрегър е “ осемминутен “ боец

edi

Eди Алварес ( 28 – 4 ММА ) коментира предстоящия си двубой срещу Конър Макгрегър ( 20 – 3 ММА ), който ще се проведе този уикенд на UFC 205.

В последния си мач Алварес постигна брутална победа над Рафаел Дош Аньос, и новият шампион на UFC в лека категория обяви, че още много време ще се наслаждава на титлата си.

“ Аз бях щастлив три дни след като спечелих титлата, а след това започвах да мисля за това какво ще бъде следващото ми предизвикателство – каза Алварес. – Ставайки шампион – това беше само една част от плана ми. Истинското пътуването е все още в началото. „

В миналото, Алварес многократно назова Макгрегър, че е “ осемминутен “ боец ​​и шампиона обясни какво има предвид с този израз.

“ Той ( Макгрегър ) е труден съперник ​​в ранните рундове на срещите си – обясни Алварес. – Но след осмата минута, дори когато той доминира по време на мача, той започва да сдава позиции. Той не обича да изпада в ситуации, когато срещата отива след втория рунд. Той обича да доминира в началото на мача, тогава той е в стихията си. Но аз ще направя всичко възможно в първите 8 минути да го накарам да се съмнява в своите способности. И аз не мисля, че той ще реагира добре на това. „

edi

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *