Еди Алварес: Конър Макгрегър е вече отчаян

edi

Тази неделя ще се проведе турнира UFC 205, където в основното събитие на вечерта Еди Алварес ( 28 – 4 ММА ) ще защитава своята титла на UFC в лека категория срещу Конър Макгрегър ( 20 – 3 ММА ).

На последната пресконференция преди турнира в Ню Йорк, Макгрегър заяви, че ще си “ играе “ с Алварес в клетката, и ще го накара да прекрати кариерата си след мача. “ Мистичния Мак “ отново прогнозира победа с нокаут в първия рунд.

Въпреки това, Алварес не изглежда особено загрижен от тези заплахи. В последното издание на UFC 205 Embedded Алварес заяви, че коментарите на Макгрегър за семейството му ясно показват, че ирландеца изпитва съмнения в своите способности.

“ По- време на нашата пресконференция, той се отчая и започна да говори за жена ми и децата – каза Алварес. – Но вие никога не трябва да закачате семейството на друг човек, освен ако, разбира се, че не сте извън кожата си. И гледайки това, той явно премина границата. Това е един плюс за мен. Той в отчаян, а ние дори не сме влезли в клетката. „

.

eddie-alvarez-conor-mcgregor-205-dana-white

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *