Еди Алварес: Аз съм единственият, който може да победи Хабиб Нурмагомедов

Бившият шампион на UFC в лека категория Еди Алварес смята, че е единственият боец, който е в състояние да нанесе първо поражение на краля в категория до 70, 3 кг Хабиб Нурмагомедов. Алварес нарича себе си криптонит за „Орела“ и обеща да си върне златния колан, ако му бъде дадена такава възможност.

“ Аз съм криптонитът за Хабиб и всички вие знаете това много добре. Не е тайна, че аз съм единственият човек в лека категория, който е в състояние да победи Нурмагомедов. Всеки знае това. Той може да бяга към Джордж Сейнт Пиер, той може да тича към Конър Макгрегър или някой друг, но аз съм човекът, който може да нанесе „1“ в графата му със загуби. Ще се бия за колана на UFC в лека категория.

Струва ми се, че сега Хабиб ще направи пауза за молитви и размисли. Аз не знам как това ще свърши за мен, но аз ще седна на масата за преговори с UFC и ще им кажа, че ще сваля този човек и ще нанесе първото му поражение. Аз побеждавам шампиони, това е, което правя най- добре. Харесва ми да събирам колани, обичам да съм шампион. Хабиб е временен крал. Всичко е временно, нека „Подземният крал“ го направи отново и си върне титлата, “ каза Алварес.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *