Евън Холифийлд, по- стъпките на легендарния си баща Ивендър

Евън Холифийлд, син на легендарния бивш абсолютен световен шампион в полутежка и тежка категория Ивендър Холифийлд, ще участва в националния боксов шампионат, който ще се проведе този уикенд във Флорида.

Въпреки тежестта на своето име, 19 годишния талант е амбициран да спечели турнира “ Златните ръкавици “ , а след това да участва на Олимпийските игри, както преди това направи неговия баща. Но основната му цел е да стане професионалист, а след това и световен шампион в няколко теглови категории.

“ Когато съм на боксовия ринг, аз се бия за себе си, „ каза младия талант за The Orlando Sentinel. “ Аз наистина не се бия заради името, но аз не мога да го опозоря, не мога да позволя това да се случи.

Хората казват, че аз се бия като него, но аз не мисля така. Ние си приличаме в агресията. Когато ни ударят, ние просто ставаме агресивни. Но аз се движа много по- вече.

Това ще бъде предизвикателство за мен, защото баща ми е един от най- великите.

Бокса ме научи на много неща, на самодисциплина и почтеност. Винаги можете да направите добро, когато хората ви гледат, но най- важното е това, което правите, когато никой не ви гледа. „

evan

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.