Дъстин Порие: Еди Алварес пет пъти отказа да проведе реванш с мен

През май миналата година Дъстин Порие и Еди Алварес направиха зрелищна битка, която беше прекъсната след нанасянето на забранен удар от страна на Алварес. Според Порие мачмейкърите са предлагали на Алварес пет пъти, да проведе реванш, но бившият шампион е отхвърлил всички оферти.

“ Предложиха ни реванш в Бруклин на UFC 223, където Хабиб трябваше да се бие с Тони. Мениджърите ми казаха, че ръководството иска да организира този двубой, за да подсигури срещата между Хабиб и Фъргюсън. Еди отказа да се бие с мен. Той е пред мен в ранглистата, така че той най- вероятно щеше да излезе като заместник в срещата с Хабиб.

Когато нашата битка с него приключи, аз се опитах да се застъпя за него, помолих публиката да не го освирква и казах, че не е мръсен боец. Въпреки това, след нашата среща, той започна да се държи неуважително, написа неприятни неща в туитър. Това не е скандал в бара: той ми нанесе забранен удар с коляно, което можеше да повлияе на резултата от битката. Това е спорт, трябва да има граници, „ каза Порие в предаването The MMA Hour.

https://fightnews.info/img/pages/37379_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *