Дъглас Лима за дуела лице в лице с Рори Макдоналд: Мислех, че ще ми продаде iPad
Шампионът на Bellator в категория до 77, 1 кг Дъглас Лима вече доказа, че може да се състезава на равна нога с топ бойците от UFC в полусредна категория, когато победи Лоренц Ларкин. Скоро той ще има възможност да потвърди това в битка с Рори Макдоналд – бивш претендент за титлата на UFC.В клетката бойци ще се срещнат на 20 януари в Инглеууд, Калифорния, но пътищата на спортистите вече се пресякоха. По време на турнира Bellator 183 като част от рекламата на предстоящата битка, се проведе дуел лице в лице между бойците, който обаче се оказа малко странен.

Дъглас носеше костюм, докато Рори беше сложил черно поло, в която според Лима е приличал на бившия директор на Apple Стив Джобс.

“ Мислех, че ще ми продаде iPad – каза Лима през смях. “ Никой не ни отдели, така че ние просто стояхме там и се гледахме един друг. Не исках да бъда човекът, който първи ще отклони поглед встрани, но няма значение. Беше смешно, наистина. Това беше страхотно чувство, първият дуел лице в лице със съперника. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. animsaj септември 30, 2017 1:47 am  Отговор

    Роди има нужда от големи мачове за да се събере. Надявам се да победи, за да припомни на Bellator, че истинската конкуренция е в UFC.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *