Доминик Бризийл: Уайлдър, ти си нещастник

Американския претендент в тежка категория Доминик Бризийл (19-1, 17 KO) критикува световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO) заради последното му изказване.

През последните няколко месеца Уайлдър и Бризийл си разменят реплики в пресата.

Уайлдър, който определено е ядосан от някои от изказванията на Бризийл от миналото, предизвика много противоречия, като направи тази вражда много лична с коментар за сина на Бризийл.

“ Уайлдър, ти си нещастник. Всеки, който заплашва друг човек, че синът му ще го види инвалид на ринга, е нещастник. Просто си световен шампион и това е всичко. Освен това имаш две жени, три приятелки, три деца, за които знаеш, като едното дете е с увреждания, децата на страна. Животът ти е ляйнян, „ отговори Бризийл.

“ Искаш да говориш глупости за мен? Бъди мъж, погрижи се за документите, изпрати ми договор. Ти и аз ще се разберем на ринга. И ще загубиш единственото хубаво нещо, което си имал в живота си. Отмъщението ми ще настъпи. „

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/wilder-breazeale.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(209)

Share

коментара
1 Коментар

  1. Митко август 12, 2018 1:42 am  Отговор

    Уайлдър е хищник като го изнервят говори глупости. Пали се много и преди беше казал, че искал да остави труп на ринга във рекорда си след което после беше глобен и съжаляваше за казаното. Едно е ясно ако има такъв бой Уайлдър ще стовари цялата си мощ върху тази торба Бризийл. Нещо като във битката със Стивърн ще се получи.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *