Дмитрий Кудряшов: Все още искам да стана световен шампион

Бившият претендент за световната титла в полутежка категория Дмитрий Кудряшов (21-2, 21 КО), сподели своето впечатление от фиаското, което претърпя срещу кубинеца Юниер Дортикос в чевъртфинален двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии, а също така говори за бъдещите си планове.

“ Очаквах тази битка, мислех си, че ще я завърша атрактивно, че ще нокаутирам Дортикос, така че нямаше абсолютно никакво вълнение в мен. Освен това бях сигурен в победата си. Може би това не беше правилно, може би не бях достатъчно фокусиран. Сега могат да се намерят много причини, които биха могли да повлияят на резултата. Беше каквото беше. Това е битка, в която той просто нанесе точен удар, нямаше други фактори, които биха могли да повлияят на резултата. Всичко това са недостатъци, всички излизат с проблемите си, това че треньорът не е дошъл, това че нещо ви боли, всеки изпитва това, не е нужно да се обръща внимание.

Излязох на ринга – нямаше време да разбера кой е дошъл и кой не е. Пропуснах, загубих, добре, сега какво да правя. Необходимо е да се отърсите и да продължите напред. Вече съм бил в такава ситуация и цялата тази вяла критика, вероятно не е изразена по мой адрес, нормално приемам това, няма проблеми. Бил съм в тази ситуация, трудно е да бъда деморализиран, да се разстроя или нещо да се случи с мен, за да скръстя ръце „– каза Кудряшов.

“ С кого искам да се бия? Вероятно не бих бил себе си, ако не посоча Дортико, но разбирам, че това е само в нашия разговор с вас. Естествено, бих определил този човек като номер едно в моя списък. Целите ми не се променили, все още искам да бъда световен шампион. Всъщност не съм правил глобални планове, но по време на подготовката ми се случиха някои неща, затова е необходимо да ги реша. Няма време да се депресирам, трябва да работя. Загубата ми не ми отне желанието да гледам бокс, суперсериите са интересен проект, интересни боксьори. Разбира се, че ще гледам. За мен фаворити са Мурат Гасиев и Александър Усик. Ще стискам палци за Мурат, защото той е мой сънародник. Мисля, че той може без проблеми да победи Дортикос, ако преди това се справи с Кшищоф Влодарчик. “

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(81)

Share

коментара
  1. Между редовете октомври 12, 2017 2:58 pm  Отговор

    В интерес на истината, както Дотикос го победи безапелационно, така и Дуродола в първия мач го разсипа от удари, но в реванша Кудряшов го би.И все пак, дори в реванш Дортикос пак ще го бие, освен ако Куъдряшов не промени изцяло тренировките си, дори може би треньора.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *