Дмитрий Бивол възнамерява да използва част от тактиката на Андре Уорд в битката срещу Съливан Барера

Световния “ редовен “ шампион на WBA в лека тежка категория Дмитрий Бивол възнамерява да използва някои тактически прийоми от битката на Андре Уорд срещу Съливан Барера. Единственият боксьор, успял да победи кубинеца на професионалния ринг, е Андре Уорд, така че руснакът е решил да обърне сериозно внимание на тази битка.

“ Уорд показа добра скорост и движение. Той работи в тялото и може би някои елементи бих използвал в нашата среща. Аз не съм си поставил за цел задължително да нокаутирам Барера, или да го изпратя в нокдаун в първия рунд. Аз ще направя преценка на ситуацията, за да разбера как протича битката. винаги се опитвам да се боксирам с интелект.

Винаги вземам решения в движение, но след битката искам феновете да бъдат щастливи и да искат да ме видят отново. Много съм развълнуван от дебюта си в Ню Йорк и от възможността да се боксирам в Медисън Скуеър Гардън. Мечтата на моя треньор винаги е била неговият основен боксьор да участва в основното събитие в Медисън Скуеър Гардън. Това ще бъде малка крачка към изпълението на неговата мечта, “ каза Бевол.

Срещата между Дмитри Бивол и Съливан Барера ще се проведе на 3 март в легендарната зала Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк, САЩ. Основното събитие в тази карта ще бъде оглавено от битката за титлата на WBO в лека тежка категория между шампиона Сергей Ковальов и Игор Михалкин.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/ward-barrera-fight%20(8).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(66)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *