Дионтей Уайлдър твърди, че скандалите му с Тайсън Фюри не са били постановка
Световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър заяви, че между него и Тайсън Фюри съществува истинска вражда, затова техните скандали не трябва да бъдат възприемани като постановка.

Уайлдър изгледа на живо победата на Фюри над Франческо Пианета миналия месец след която двамата обявиха своята битка, но това не им попречи да се скарат на няколко пъти.“ Искам хората да разберат нещо. В момента много боксьори не умеят да промоутират битките си и да изглеждат искрени, когато казват нещо, затова когато аз направя нещо винаги ще има съмнения. Не знам как да го направя, за да не изглеждам нелепо, неестествено. Момчета, не трябва да се притеснявате за това. Нищо не беше планирано предварително. Това не беше постановка, „ Уайлдър.

“ В мой интерес е да кажа, че всичко беше реално и няма да се уморявам да го повтарям. Искам да бъда развълнуван, окуражен от предстоящата битка. Имам нужда от нея и искам хората да споделят емоциите ми. Думите ни, всичко, което се случи, бе реално. Не се отнесох сериозно с Фюри, но по време на пътуването се държах като шампион. “

https://1284474717.rsc.cdn77.org/wp-content/uploads/2018/wilder-fury-CR3.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *