Дионтей Уайлдър, призна, че е дал съвети на Паркър, но се надява Джошуа да го победи
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър призна, че е дал много съвети на Джоузеф Паркър, но не би искал новозеландеца да спечели предстоящия двубой срещу Антъни Джошуа.

Уайлдър обмисля среща с Джошуа, като най- голямата и най- доходоносна битка в живота си, а в случай на поражение на британеца тези планове ще се провалят.“ Бих излъгал, ако кажа, че аз искам победа на Паркър, но аз му пожелавам успех. Причината е проста – битката ни с Джошуа иска да види целият свят и това ще върне тежка категория на върха. Но в бокса, всичко може да се случи, трябва да помним. че главата не е предназначена да бъде удряна. Това е брутален спорт. Паркър трябва да е мобилен, и аз мисля, че той ще свърши добра работа.

Това, което ви казвам сега, аз лично казах на Джоузеф Паркър преди, когато разговаряхме. Той трябва да се снижи и да нанася удари, освен това непрекъснато да движи главата си. Ако Паркър направи това, със сигурност ще види пропуски в защитата на Антъни Джошуа. Ако човек изглежда силен и мускулест, това не означава, че той ще унищожи всички,
“ – каза Уайлдър.

Дългоочакваният обединителен двубой между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се проведе на 31 март на стадион “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

http://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder-parker.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров5 коментара

 1. Гошо февруари 14, 2018 9:03 am  Отговор

  Точно главата най-много е предназначена за удари, затова е и здрава, с такава форма и има защита.

  • Георги февруари 14, 2018 9:15 am  Отговор

   Я дай пак?! 😀

   • Гошо февруари 14, 2018 1:49 pm  Отговор

    Кое е най-често използваното място за нанасяне на удари в бокса и ако беше слабо място, щеше ли да има 12 рундови мачове. Дори най-честите травми, за които слушаме не са там. Най-слабата част от главата е долната челюст, но и е разбираемо, заради подвижността си и начина на свързване.

    • Dredd февруари 15, 2018 3:17 pm  Отговор

     Единствената глава предназначена за удари в животинското царство е на мускусния бик. Не се излагай с такива „научни“ коментари 🙂

     • Гошо февруари 15, 2018 4:38 pm 

      Мога да се излагам с каквито искам коментари, за които има факти. А ти имаш ли преди да даваш твоите „заключения“ за животински царства?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *