Дионтей Уайлдър предрече брутален нокаут на Тайсън Фюри
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър предрече, че брутално ще нокаутира Тайсън Фюри, когато двамата се срещнат на ринга в „Стейпълс Център“ в Лос Анджелис на 1 декември.

“ Вече си представях нашата битка. Не знам колко рунда ще издържи Тайсън Фюри, но най-вероятно ще го нокаутирам някъде в средата или в края на битката. Всичко зависи от това колко бързо ще се адаптирам към Фюри. Но веднага щом го направя, ще станете свидетели на брутален нокаут.Вие ще останате много доволни. Това ще бъде такъв нокаут, че цялото тяло на Тайсън Фюри ще се завърти около оста си, преди да се стовари върху платнището. Гледката ще бъде изключителна. Нямам търпение да го изпратя в безсъзнание. Не ходете до тоалетната или до барчето, защото може да пропуснете този момент, „ каза Уайлдър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-fury%20(6)_2.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Митко октомври 23, 2018 2:40 am  Отговор

    Звучи доста добре само дебелия циганин да не се “контузи“ или да не бъде хванат със допинг. Все пак от WADA не можеш да се прикрие, а Фюри има минало което е хващан със стероид нандролон. Тогава и малкия беше хванат и няма как да е било случайно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *