Дионтей Уайлдър коментира договора между Канело и DAZN и оплю Еди Хърн




Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър коментира мултимилионния договор между мексиканската суперзвезда Саул „Канело“ Алварес и стрийминг услугата DAZN.

Алварес се отказа от платения модел за гледане на битки и се присъединява към DAZN, тъй като платформата продължава да набира скорост.



Въпреки че Еди Хърн няма нищо общо със сделката между Канело и DAZN, Уайлдър отново показа колкото много мрази Хърн.

“ Моето лично мнение е, че каквото работи за него, ще работи за него. Той има екип и ще постъпят както преценят, че е най- добре. Те директно се свързаха с ръководството на стримийнга. Мисля, че това бр добра идея, защото не винаги е така, когато работата се върши чрез посредник. Каквото и да е неговото желание, това е неговата кариера и живот. Винаги съм желаел на боксьорите най- доброто, защото знам колко е трудно да бъдеш боксьор.

Не, няма да подпиша договор с DAZN. Не мисля, че имам нужда от тази услуга. Харесвам Канело като боксьор, но няма да постъпя като него и да участвам на тази платформа. Така че дори не искам да получавам предложение от тях. Еди Хърн дразни много хора. Това няма нищо общо с DAZN, но само защото тяхното име е свързано с Еди Хърн, не ги представя откъм най- добрата светлина. Това е все едно да съберете на едно място 99 добри личности и сред тях да има една гнила ябълка. И тази ябълка тук е Еди Хърн – този дърдорко и самохвалко, който вечно създава проблеми. Заради него не искам да съм там, „ каза Уайлдър.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров









1 Коментар

  1. ludmil октомври 19, 2018 5:53 pm  Отговор

    А леле Майко:) Тоя тип няма мозъчни гънки:) Но то какво да им се сърдиме:)) Днес по някаква случайност видях в нета някакво интервю с Тайсън Фюри в Щатите, след някоя от прескофренциите му за срещата с Уайлдър. Може би за първи път в историята на тежка категория никой не познава шампионите. Ако Фюри и Уайлдър тръгнат на разходка никой няма да си пмисли, че са боксьори да не говорим за шампиони в тежка категория. Уайлдър още 100 нокаута да направи, ще си остане никой с това мислене.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *