Дионтей Уайлдър и Хюи Фюри преговарят за двубой през март

Според британския претендент Хюи Фюри (20-0, 10 KO), в момента той преговаря за мач със световния шампион на WBC в тежка категория американеца Дионтей Уайлдър (37-0, 36 KO).
Хюи пътува с братовчед си Тайсън Фюри, за да гледа мача на Уайлдър срещу Артур Шпилка през януари в Barclays Center в Бруклин. Той е на мнение, че в стила на Уайлдър има много недостатъци и че той не разполага с толкова здрава брадичка.

Хюи каза пред The Mirror: “ Ние преговаряме с Уайлдър и се надявам, че двамата с него ще се срещнем на боксовия ринг. Определено виждам начин да победя Уайлдър. Аз и баща ми ( неговия треньор Петър ) седнахме и видяхме, че има начини по- който мога да го победя. Уайлдър е победим. Той никога не е имал достоен съперник.

Двамата с Тайсън пътувахме до Ню Йорк, за да го гледаме на живо, когато той се би с Артур Шпилка. Той изяде доста бой, и беше надигран преди да пласира бомба. Така че той лесно може да бъде надигран. Той просто притежава тежък удар. Аз определено мога да издържа на неговите удари. Никога не съм бил нараняван в кариерата си и никога не съм свалян в нокдаун. Имам добра брадичката, докато тази на Уайлдър е слаба. „

hughi

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 Коментара

  1. ludmil ноември 14, 2016 2:27 am  Отговор

    За мен Тайсън Фюри е най- добрия боксьор в тежка категория, но винаги съм вярвал, че Хю е много по- талантлив от него. Така че има шансове да победи дървар като Уайлдър.

  2. Найденов ноември 14, 2016 2:36 am  Отговор

    Това е хвърлена партенка в медийното пространство с цел да се шуми около фамилия Фюри..Все пак , кат не се бият , трябва да намерят някакъв друг начин да са актуални.Със сегашното си ниво на развитие и способности Хю няма никакъв шанс срещу Уайдър . Хю се затрудни срещу боксьорр като Фред Каси…Не ми се мисли Уайдър за ,колко минутки би прегазил Каси.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.