Дионтей Уайлдър е готов и очаква оферта от Антъни Джошуа

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър е „готов и очаква“ да получи оферта за битка срещу Антъни Джошуа. Това каза неговият ко-мениджър Шели Финкел.

След като Еди Хърн трябва да се е срещнал с шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO Джошуа и неговия треньор Роб Макракън в петък, Финкел е в очакване босът на Matchroom Boxing да направи предложение за битка.

Ние сме готови и чакаме. Той ще се върне при нас с предложение и очакваме това да стане днес. Искаме битката. Дионтей публикува отворено писмо до Джошуа и публиката: ‘ Готов съм за битка. Готов съм да се бия при условие 60 на 40. Готов съм да се срещна с теб във Великобритания. Ти пожела моят екип да се срещне с твоя. Просто ни уведоми кога, и от наша страна няма да има пречки. Очаквам с нетърпение да те видя на ринга. Това е нашата единствена цел. Единственото нещо, което трябва да направим. ‘

С Кличко наградният фонд бе разпределен по-равно. Битката с Уайлдър трябва да бъде по-значима от битката с Кличко. Вече потвърдихме, че сме съгласни да приемем по-малко. Битката с Паркър беше в съотношение 67 на 33. Тази битка е много по-значима и Дионтей е много по-важен от Паркър. Казахме, че сме съгласни на 40%. Надявам се, че днес или утре ще получим оферта от тях, защото, според него, това е, което ще направят, „ каза Финкел пред Скай Спортс.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *