Дионтей Уайлдър е готов да се бие с Луис Ортиз, иска да го “ накаже „

Световният шампион на WBC в тежка категория американеца Дионтей Уайлдър е готов да излезе на ринга срещу поставения под номер три в ранглистата на организацията кубинеца Луис Ортиз, въпреки факта, че предишният път, когато двамата трябваше да се бия, кубинеца даде положителна допинг – проба.

“ Разбира се, “ – каза Уайлдър. “ Защо не? Той е обратно в сметките. Ортиз си търси противник. Ако не можем да организираме боеве с Джошуа и Паркър, тогава Ортиз може да стане мой съперник. Аз очаквам да се срещна с този човек лице в лице на ринга един ден, надявам се, че това ще бъде възможно най-скоро, „

Но Уайлдър все още не разбира защо Ортиз е оправдан за нарушаване на антидопинговите правила и не мисли, че боксьорите се учат от грешките си, като не бъдат наказвани правилно.

“ Ако Ортиз се върне, ще продължим да правим допинг тестове и всичко това – каза Уайлдър за възможен сблъсък с Ортиз. “ Ще преминем през този процес, но все още не разбирам причината. Не разбирам защо тези момчета не са наказани и са възстановени в ранглистата. „

“ Ще го накажа, когато се срещна на ринга с него – каза още Уайлдър. “ Когато казвам на хората, че ще направя нещо, аз винаги го правя. Така че, ако той се бие с мен, това ще бъде наказанието му. Ще го накарам да си плати за всичко, което ми причини. Ще го накарам да си плати. „

Заради високото кръвно налягане на Луис Ортиз президента на WBC Маурисио Сюлейман заяви пред ESPN Deportes, че кубинеца ще трябва да претърпи многобройни медицински прегледи, за да докаже, че е физически годен да се боксира. Ако Ортиз успее да премине тези изследвания, Уайлдър отново ще може да организира двубой с него.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/wilder-ortiz_1.jpg?w=598
Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(232)

Share

коментара
4 коментара

 1. Митко ноември 17, 2017 3:36 pm  Отговор

  Стивърн го изкараха дебел след нокаута, а тоя ще го изкарат стар след като бъде нокаутиран. 🙂 Все такива слаби съперници си подбира.

 2. Xaxa ноември 17, 2017 5:27 pm  Отговор

  Е кво са го изкарали той е торба с лайна ве братле, 2 години не се е бил

 3. Митко ноември 17, 2017 9:47 pm  Отговор

  Имаше насрочен мач срещу Поветкин който се провали заради допинг на руснака. Правел е тренировъчен камп колкото и време да не се е бил.

 4. Ангел ноември 17, 2017 11:03 pm  Отговор

  Със 7 кг. по-тежък от първия двубой… В такава форма Стивърн щеше да падне и от Бризил, срещу когото първоначално трябваше да се бие!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *