Дионтей Уайлдър е готов да се бие с Дилиън Уайт, ако той победи Луис Ортиз

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър предложи две условия, при които ще бъде възможно да се проведе битката му с Дилиън Уайт. Или в договора за мача с Уайт ще бъде включена клауза, че следващия противник на Уайлдър ще бъде Антъни Джошуа или Уайт трябва да се бие с Луис Ортиз и да го победи.

“ За мен няма проблеми да се бия с Дилиън Уайт, ако те включат клауза в договора, че ще се бия с Антъни Джошуа. Но мога да им предложи друг вариант, нека Уайт да победи Луис Ортиз и тогава ще съм готов да се срещне с него. Единственият начин да се организира моята битка с Уайт, е да се изпълни едно от моите условия.

Хърн иска да диктува условията, но дори Дилиън Уайт да стане мой задължителен претендент, аз мога да направя още една доброволна защита. Те ще трябва да чакат, така че, ако изберат тактиката на изчакването, добре. Дилиън Уайт е лесен съперник за мен, бих искал да се бия с него. Това е тактиката, която неговият промоутър е избрал, „
– каза Уайлдър.

Дилиън Уайт е “ сребърен “ шампион на WBC в тежка категория. Световният Боксов Съвет все още не е определил британския боксьор за задължителен претендент за шампионската титла на Дионтей Уайлдър.

https://fightnews.info/img/pages/36484_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Дидо март 31, 2018 11:40 am  Отговор

    Много ясно и Уайлдър е световен шампион, както и Джошуа, държи престижен колан който е защитавал по безапелационен начин много пъти и не трябва да се моли на никого, той не е претендент, да му мислят тия които искат да станат световни шампиони и искат да му вземат колана. Уайт трябва да се докаже, че е по-добър от Ортиз за да иска да заслужи вниманието на Уайлдър, и не само. Другото колко добър бил или по-добър от Ортиз са приказки, които трябва да се докажат. Факт е, че всички изпитваха страх и сигурно все още от Ортиз, докато не е същото пеи Уайт, дори Чисора не уплаши. А високомерният и алчен Хърн да плачка там, че му зашлевиха на няколко пъти шамар, докато плетеше хитри и страхливи сметчици да не изгуби златна кокошчица. Уайлдър явно има добри съветници.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *