Дионтей Уайлдър: Ще победя Уайт с една ръка вързана зад гърба ми

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (39-0, 38 KO) вярва, че двубоят с британския претендент Дилиън Уайт (22-1, 16 KO) би бил пълен мишмаш, ако те някога се качат на ринга. Уайлдър иска да се бие с шампиона на IBF, IBO, WBA ( супер ) Антъни Джошуа. Но промоутърът на Джошуа, Еди Хърн, който също е промоутър на Уайт, предпочита Уайлдър да се бие с “ Крадеца на трупове “ през февруари – а след това, ако “ Бронзовият бомбандирвач “ победи, той да се срещне с Джошуа през лятото. Обаче Уайлдър не проявява никакъв интерес към двубой с Уайт – но все пак би се заинтересувал, ако Хърн се съгласи да добави клауза в договора, според която той ще се бие с Джошуа. Но Уайлдър не вярва, че Хърн е сериозен в желанието си да организира обединителен двубой с Джошуа и използва Уайт като пешка.

“ Ние вече разговаряхме за това и аз поставих своите условия. Ако Еди Хърн така се грижи за дойната си крава, че иска да постави Уайт пред него, тогава нека добави към договора клауза, че следващият ще бъде Джошуа. Тогава съм готов да натупам Уайт. Това ще бъде лесен двубой за мен, мога да го спечеля насън, мога да го победя, с една ръка вързана зад гърба ми, „ каза Уайлдър пред On The Ropes Boxing Radio.

“ Уайт е куц кон, той е просто бияч. Еди Хърн дори не иска да има никаква работа с него. Погледнете само начина по- който управлява кариерата му. Той е с него бой за бой. Дилиън Уайт е като мръсен парцал показал се от джоба на Хърн. Казвам ви за последен път – поставете клауза в битката с Уайт, че след него ще се бия с Джошуа и ще подпиша всичко. И тогава ще изляза на ринга с Уайт, „ – каза Уайлдър.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/whyte-wilder.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(107)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *