Дионтей Уайлдър: Царят скоро ще се върне

Световния шмапион на WBC в тежка категория американеца Дионтей Уайлдър ( 37 – 0, 36 КО ) заяви, че вече напълно се е възстановил от контузията и планира през следващата година да обедини всички шампионкси пояси.

“ Ръката ми и бицепса ми оздравяха, и аз поднових тренировки. 2017- та ще стане годината в която аз ще побединя титлите. Царят скоро ще се върне ! “ , – написа Уайлдър в туитър.

wilder-arreola-fight 4

=================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
10 Коментара

 1. Мартин декември 2, 2016 2:29 am  Отговор

  Уайлдър – Хей – Джошуа – Поветкин . Искам да видя поне 2 мача между някой от тези четиримата , без значение кой срещу кой , но поне два мача през 2017 . Страхотно ще е лятото да гледаме Хей – Джошуа и Поветкин – Уайлдър .

 2. Митко декември 2, 2016 9:40 am  Отговор

  Аз предпочитам да гледам боксьори със сходни габарити, тоест Джошуа срещу Уайлдър и Поветкин срещу Хей, иначе със една подходяща тактика със боксиране от дистанция мача става доста труден за по ниския противник, а за зрителите безинтересен. Примерно разликата във разтега на ръцете между Поветкин и Уайлдър е цели 20см, а във височината 13см.

  • Васил декември 2, 2016 10:10 am  Отговор

   прав си или Кличко-Джошуа примерно

  • Найденов декември 2, 2016 10:43 am  Отговор

   Един евентуален мач между Поветкин и Уайдър , аз не очаквам да прилича на мача Поветкин- Кличко… въпреки ,че Кличко и Уакдър са сходни като габарити. За мен Кличко в сравнение с Уайдър е боксьор с много по- добро чувство за дистанция , по -добра защита , несравнимо по- добра тактическа грамотност и дисциплина. Предимствата на Уайдър пред Кличко са , агресията , силната мотивация все още да се доказва и донякъде онази несравнима лудост ,която го прави непредсказуем.Последното не съм съвсем сигурен дали е предимство, точно. Аз съм сигурен ,че мач между Поветкин и Уайдър ще е много по интересен от мач Кличко-Поветкин. Също така съм сигурен ,че мач между Поветкин и Уайдър ще завърши с нокаут ,но не знам кой ще бъде нокаутирания. Поветкин сякаш колкото повече остарява става по голям звяр ,по здрав и умел майстор. Поветкин има предимство в боя от близка дистанция срещу всеки един друг боксьор от тежка категория. Нека някой ми даде пример с боксьор , който би го бил в близкия бой !

   • strelecaaa декември 2, 2016 11:39 am  Отговор

    Майк Тайсън (преди) . Хаха, шегувам се. За момента Саша е номер 1 за габаритите си . Интересен беше мача между него и Такам.

   • Иво декември 2, 2016 2:12 pm  Отговор

    Ортиз е добър в близка дистанция виж как сменя ъглите срещу Джинингс ще бере ядове с него Поветкин не случайно отказа боя.

    • Найденов декември 2, 2016 3:30 pm  Отговор

     Toчно за Ортиз си мислих и аз , че донякъде може да опонира в близък бой на Поветкин… но се въздържах да го напиша ,защото си спомних ,какво направи Поветкин с другия Кубинец Перес (боксьор с бързи ръце и великолепна техника)..

     • Иво декември 2, 2016 3:52 pm 

      Дано видим боксьорите от топ 5 да се бият помежду си защото взехме да ги мислим как ще стоят един с друг сякаш са от различни епохи 🙂

 3. Митко декември 2, 2016 1:01 pm  Отговор

  Ще го видим сега със Стивърн какво ще направи. Онзи що годе носи на бой и него е страх да влиза във размяна на удари. Според мен ще се получи зрелищен бой който ще радва окото.

 4. Найденов декември 2, 2016 3:33 pm  Отговор

  Зрелище ще е! Спор няма. Иначе Стивърн няма как да е по добър от Поветкин в близък бой. Стивърн е един такъв тромав , да не кажа бавен.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *