Дионтей Уайлдър: Флойд Мейуедър младши е хейтър

Докато анализираше началото на съботната битка между световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри за телевизионниа канал „Шоутайм“ , Флойд Мейуедър младши заяви, че харесва Уайлдър, но според него Фюри е спечелил първите пет рунда.

Това не се хареса на Дионтей Уайлдър, който нарече „хейтър“ легендарния боксьор докато гледаше на запис на противоречивото си равенство с Фюри в компанията на няколко журналисти в ресторант в Манхатън.

“ Той е хейтър, „ каза Уайлдър. “ Той не иска никой друг, освен него, да блести в бокса. Той трябва да се срамува, защото вече е четиредесет и няколко годишен. Искам да кажа, ожени се, човече и се успокои. Тези шампиони, бивши шампиони, те правят нашия спорт лош. Защото те принизяват актуалните боксьори, унищожавайки ги с коментарите си.

Нямам никакви отношения с него. Между другото, това не е за път. Той беше заложил срещу мен в битката ми с Бермейн Стивърн през 2015 г. Той беше заложил срещу мен сега. “

В събота в „Стейпълс център“ в Лос Анджелис, Калифорния Дионтей Уайлдър защити титлата си след като завърши наравно с Тайсън Фюри.

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/floyd-mayweather%20(8)%20(720x480).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(143)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *