Дионтей Уайлдър: Ти не си Кинг Конг, а шибана маймуна
Световният шампион на WBC в тежка категория американеца Дионтей Уайлдър коментира сутрешната новина, че бъдещият му съперник Луис Ортиз е дал положителна допинг – проба. Ето какво мисли Уайлдър:

“ Нима не ти казах, да не прецакваш нещата по- този начин? Така се изморих от всички тези нещастници, които се ебават с мен, и като цяло с този велик спорт. Ако си толкова уплашен, тогава трябваше да се скриеш зад някоя проклета скала, докато платната ми не се скрият от хоризонта! Искам да се бия със свирепи боксьори, но те обаче могат само да мамят и да плюят на истинския бокс. Просто не мога да повярвам, че това ми се случи отново! Първо беше Поветкин, този долен нещастник, след това глупака Анджей Вавжих и сега тъпака Ортиз, който непрестанно се удряше в шибаните гърди, все едно иска още една чепка банани. Шибана маймуна това е, което си ти. Искам да се извиня на всички фенове, но вече не мога да търпя тези глупости. През последната година и половина изгубих стотици хиляди долари, опитвайки се да се подготвя за тези страхливи псета, за да се окажа в това положение и аз не мисля, че мога да понеса повече. Аз съм почти на ръба на нервен срив. Вие дори не можете да си представите това какъв удар беше за мен. Мъжете не трябва да плачат, но бях на път да избухна от негодувание, по- дяволите.Не ми пука какво е влязло в Ортиз, това няма да му помогне. Ще помоля съвета на WBC да одобри този двубой. Дайте ми главата на този павиан на сребърен поднос. Сега съм на прага да напусна спорта, който обожавам. Винаги съм казвал, че съм истински шампион. Никога не съм се страхувал от нищо, само че тези страхливи нещастници се страхуват да се изправят срещу мен, без да са използвали нещо. Опитах се да докажа, че съм най-добрият в света. Благодаря на всички, които вярват в мен, обичам ви. Нека Господ да ви благослови, трябва да се опитваме да направим този свят по-добро място, но най-вероятно ще успеем в друг живот „- каза Уайлдър.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

 1. Ангел септември 30, 2017 1:06 am  Отговор

  Дали наистина ще го направи – тоест, с мениджъра му ще поискат ли мача да остане? В крайна сметка и двамата боксьори са при Ал Хеймън. Може да измислят нещо, да извадят някакви бележки от доктори, ала-бала… Или всичко е само фалшив PR? Интересно, да видим как ще се развият нещата и с кой ще се бие

 2. Митко септември 30, 2017 1:19 am  Отговор

  Интересно, че във пробата на горилата са намерени две съставки, а не една както се споменава във този сайт. И двете май спадат към диуретиците или хапчета за кръвно по просто казано. Явно Ортиз ще излезе тежко болен ако са му преписани от лекар както твърдят от щаба му. Тия неща се приемат също и организма по бързо да се изчисти от допинга, тоест приемал е две различни лекарства. Те бабите не пият толкова за кръвно….

  • Между редовете септември 30, 2017 12:19 pm  Отговор

   Бабите бият и по 5 лекарства за кръвно.Аз лично не съм виждал някой/я да пие едно единствено нещо, когато има високо кръвно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *