Дионтей Уайлдър: Омръзна ми от цялата ситуация
Въпреки случващото се световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър не губи надежда, че обединителния двубой срещу краля в дивизията Антъни Джошуа все пак ще се проведе.

Но страховития нокаутьор повтори във интервю за сайта на „PBC“, че вече не е готов да приеме гарантиран хонорар за битка с Джошуа в Лондон.Еди Хърн, промоутър на Джошуа, каза тази седмица пред „Скай Спортс“ , че смята, че Уайлдър не заслужава да получи гарантиран хонорар от $15 млн., какъвто му бе предложил в последните преговори, ако те възобновят дискусиите.

“ Битката между мен и Антъни Джошуа определено все още може да бъде организирана. Убеден съм, че битката ще се състои. Но този път, когато Хърн седне на масата за преговори, нека подготви коректно предложение. Този път наградния фонд ще бъде разпределен 50 на 50. И това е нашето последно предложение.

Омръзна ми от цялата ситуация. Опитахме всичко, което зависи от нас, за да се договорим с Джошуа. Но има някои неща, които няма да как да приемем. Нямам намерение да подписвам договор в който не са посочени датата и мястото на битката. Хората казват: ‘ Просто подпиши договора. ‘ Знаете ли какво? Просто ме целунете по задника, защото никога няма да го направя, „ каза Уайлдър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua_10.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *