Дионтей Уайлдър: Не се учудвайте, ако двубоят ми с Джошуа завърши, както със Стивърн
Докато британския промоутър Еди Хърн започне преговори за двубой между Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа, “ Бронзовата бомбардировач “ продължава активна пиар компания и заплашва, че ще справи с британеца също толкова както брутално и ефективно, както го направи с Бърмейн Стивърн.

“ Както всички знаят, стиловете определят битките. Знаех, че сблъсъка между Владимир Кличко и Антъни Джошуа ще бъде страхотен. Нашите стилове с Джошуа са несъвместими. Моят стил е идеален за битка с Джошуа. Аз съм хартия върху неговия камък, аз съм ножици върху неговата хартия .

Не се изненадвайте, ако унищожаването на Бърмейн Стивърн е било преди всичко само моделиране на бъдещата битка с Джошуа. Аз съм майстор с моя стил, идеално използвам възможностите си на ринга. Това не е само чиста физика, хората не разбират, че имам остър ум. Стилът, който ще видите в срещата с Джошуа, сте гледали преди. Това ще бъде голяма битка, “ – каза УайлдъУважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Митко ноември 9, 2017 11:52 pm  Отговор

    Тактиката трябва да му е във началото повече движения по ринга и чат пат някой джеб, защото във началните рундове ако премине във размяна на удари там нещата са на кантар. После щангиста ще угасне и няма да има мощ за силни удари и сили да се изправи като се просне на пода.

  2. Минчо ноември 10, 2017 10:04 am  Отговор

    Мите стига си пляскал глупости! Бронзовата там еди каква си дори не изпълнява ударите правилно! Не виждам какъв шанс има въобще!!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *