Дионтей Уайлдър: Направихме всичко възможно, екипа на Джошуа постоянно лъже

Според световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO), неговият екип е положил всички усилия, за да бъде организиран обединителен двубой с шампиона на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO Антъни Джошуа (21-0, 20 KO).

Двете страни водеха активни преговори за двубой през есента, но преговорите се провалиха след като промоутъра на Джошуа Еди Хърн заяви, че от WBA са им наредили да сключат сделка със задължителния претендент Александър Поветкин.

Уайлдър не вярва, че WBA е принудила Джошуа да направи задължителна защита срещу Поветкин и смята, че това е начин да бъде избегната битката с него.

“ Определено Джошуа можеше да получи изключение да направи задължителна защита. Това беше най-малкият проблем, защото всички искаха да видят нашата обединителна битка. Когато една битка е от такъв магнитуд, нищо не би могло да попречи на нейното организиране. Дори след като екипа на Джошуа обяви битката с Поветкин, те продължиха да говорят за мен.

От наша страна беше направено всичко възможно, което можехме. Дори не бих могъл да ви опиша колко много усилия положихме, работихме ден и нощ, за да организираме битката. А единственото нещо, което правеха от лагера на Джошуа, беше да се опитват да заблуждават феновете какво се случва, и да измислят планове с лъжи, “ каза Уайлдър.

Антъни Джошуа ще защитава титлата си срещу Александър Поветкин на 22 септември на 02 Арена в Лондон, Англия.

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(31).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(84)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *