Дионтей Уайлдър: Искам да убия някой на ринга

Световният шампион на WBC в тежка категория американеца Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) няма да съжалява, ако убие човек на ринга. Това каза страховитият нокаутьор през TMZ.

“ Искам в рекорда ми да има поне едно убийство. Аз наистина искам това. Бронзовият бомбардировач иска това. Когато аз съм Бронзовият бомбардировач, нищо не ме интересува. Напълно се променям. Аз не се притеснявам, не се страхувам, не се вълнувам, не изпитвам никакви чувства към човека, с който трябва да се бия. Излизам на ринга да направя само едно нещо – да нокаутирам съперника си. Аз притежавам мощта да го убия. Някой наистина ще си замине, „ каза Уайлдър през TMZ.

Последната си битка Дионтей Уайлдър проведе на 3 март в “ Барклис център “ в Бруклин, когато нокаутира в десетия рунд Луис Ортиз.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 коментара

 1. Митко март 31, 2018 12:27 am  Отговор

  Хърн май му влезе под кожата и този му падна пердето. Ще е интересно със Уайт понеже ще видим доста агресия във Уайлдър, а и Уайт няма да отстъпи стига да не свърши като Стивърн още във първия рунд.

 2. Хаха март 31, 2018 2:29 am  Отговор

  Със Стивърн свърши още преди първия рунд

 3. Найденов март 31, 2018 2:35 am  Отговор

  Уайт го очаква свирепо нокаутиране. Ще пострада по зле от нокаута на Джошуа. Уайто просто няма оръжие с което да се противопостави или да изненада Уайдър.

 4. Иво Николов март 31, 2018 7:42 pm  Отговор

  Хахахаха ужасно много ме радва Уайлдър.Между другото предполагам кой иска да утрепе най много,Джошуа и онази мазна невестулка Хърн.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *