Дионтей Уайлдър: Имам намерение да нокаутирам Луиз Ортиз в първия рунд
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър на пресконференцията в Ню Йорк миналата седмица, на която беше обявен неговия двубой срещу Луис Ортиз на 4 ноември, заяви, че ще нокаутира съперника си още в първия рунд и че е най-добрият боксьор в категорията.

“ Аз съм най-добрият в моята категория. Аз съм шампион номер едно в тежка категория. Не ме интересува какво правят другите, защото лесно ще се справя с всички.Когато победя Ортиз, очаквам уважение от вас. Аз съм единственият световен шампион в тежка категория в света. Никой не е по-силен от мен духовно, физически и психически. Всички се страхуват от мен.

На 4 ноември Ортиз ще бъде нокаутиран. Вече знаете кой ще бъде моят съперник след него. Искам да обединя всички колани. Ние сме в Ню Йорк и знаете какво се случи в Ню Йорк с Кинг Конг.

Планът е същият като винаги – ще използвам уменията си. Просто ще чакам моя миг. Харесва ми агресивният стил на Ортиз. Това е една от причините, поради които го избрах. Искам да го победя и да докажа, че съм номер едно.

Сигурен съм, че битката няма да продължи пълната дистанция. Мисля, че максимум ще продължи три рунда, въпреки че ще го нокаутирам в първия рунд, „
– каза Уайлдър

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Гошо септември 25, 2017 2:36 pm  Отговор

    „го избрах“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *