Дионтей Уайлдър: Еди Хърн може да бъде оприличен на змия
Дионтей Уайлдър даде провокативно интервю за „Behind The Gloves“ тази седмица, след като преговорите за обединителен двубой в тежка категория срещу Антъни Джошуа продължава, въпреки неговото съгласие да се бие във Великобритания.

“ Ясно е, че те не искат да се бият с мен. Всеки път, когато поставят някакво ново условие, се съгласявам с него. И какво? Ако след всички тези глупости изберат да се бият с Александър Поветкин, това ще означава, че те напълно ме пренебрегват.Еди е шарлатан, манипулатор, паталогичен лъжец. Ако някой може да бъде оприличен на змия, това е именно той. Казват, че през цялата си кариера побеждавам нещастници. Ако това е така защо не организират битката? Защо се нуждаят от повече от осем седмици, за да се подготвят за среща с нещастник като мен? Накараха ме да премина през всичко, не мога да чакам. Иска ми се да откъсна главата на Еди и да я набия на тялото на Джошуа, “ каза Уайлдър.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!
IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров4 коментара

 1. ludmil юни 24, 2018 3:39 pm  Отговор

  Добро изказване на Уайлдър. Но пък разбирам и Хърн. Кинтите не трябва да спират

 2. SS юни 24, 2018 4:19 pm  Отговор

  Прав е на 100% Бионсе. Очевидно от лагера на британските пусита не искат този мач сега. Да си го кажат директно и да не губят времето на всички.

 3. Дидо юни 24, 2018 8:44 pm  Отговор

  След всичко това Джошуа сам трябваше да реши и да застане зад всичко което изприказва, за обединяването на титлите, за 50-те милиона, за Англия, за какво ли не. За мен държанието му през целите преговори беше смешно, бях му фен още от 10-11-та среща и мислех, че ще стане велик, но вече не го харесвам. За Хъен няма да коментирам, пълен отврат, те всички го разбраха.

 4. Митко юни 24, 2018 11:09 pm  Отговор

  Джошуа е напътстван от Хърн какво да прави и да говори, тъй че няма как да застане зад думите си. Ако беше така отдавна да е имало мач. Искаше 50 бона които му предложиха. После пък се оказа, че парите не били важни… Въртят го яката курвенската.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *