Дионтей Уайлдър: Еди Хърн ме избягва повече от Джошуа
Световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър обвини британския промоутър Еди Хърн, че отклонява преговорите за битка с Антъни Джошуа. “ Бронзовият бомбандировач “ счита, че г-н Хърн го избягва повече от боксьора му битка към която американеца активно се стреми през последните няколко месеца.

“ Мисля, че Еди ми избягва повече от Джошуа. Ако Джошуа е истински шампион, вие, англичаните трябва да го издухате и да го накарате да се бие. Вие трябва да видите дали той е най- добрият. Сърцето ми ми подсказва, че аз съм най-добрият в момента.Ако това не е така, нека да ми го докажат. Пълните стадиони изглеждат страхотно, но всички пари са в Америка, тук е Меката на бокса. Но ако искате той да си остане вкъщи като малко момиченце, царят няма да има никакви проблеми, да дойде и да нокаутира шампиона „- каза Уайлдър.

Американският боксьор вече успя да получи подкрепата на президента на Световния Боксов Съвет Маурисио Сюлейман, който е с две ръце за провеждането на обединителен мач между Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа.

Шампиона на WBO Джоузеф Паркър също има за цел да се бие с Джошуа и екипите вече са ангажирани в активни преговори, в които все още не могат да се споразумеят по финансовите въпроси.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

  1. Box ноември 9, 2017 7:17 am  Отговор

    Хаха, всичките пари били в Амирика. Каза човека който едвам взима по милион – милион и половина за мачовете си.

  2. Георги ноември 9, 2017 8:11 am  Отговор

    Да, малко е пресилено това с парите, ама то е ясно, че вдига шум за да се наяде с пари. То е ясно, че всеки боксьор иска да обедини титлите. Рано или късно все ще се бие с Джошуа. Ако естествено Антъни успее да събере всички титли както се кани …

  3. Митко ноември 9, 2017 11:56 pm  Отговор

    Хърн даже във собствената му държава него харесват и го освиркват. Знаят го каква е pussy. Мен ми е противен той тип.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *