Дионтей Уайлдър: Джошуа трябва да приеме сделката за реванша, която аз ще имам за първата битка

Планът на Дионтей Уайлдър след като нокаутира Луис Ортиз включва пътуване до Великобритания, за да се изправи лице в лице срещу Антъни Джошуа. Уайлдър, който ще защитава титлата си срещу Луис Ортиз на 3 март в Бруклин, планира да присъства на обединителната битка между Джошуа и Джоузеф Паркър на 31 март в Кардиф, Уелс. Американският нокаутьор, очаква Джошуа да победи Паркър и иска веднага след това да започнат преговори за битка, въпреки че изглежда най-вероятно двубоят между тях да се проведе едва през 2019 г.

“ Еди Хърн казва, че не сме им предложили нищо, „ каза Уайлдър, позовавайки се на срещата в края на миналата година между неговите представители и Еди Хърн, промоутър на Джошуа. “ Но вие ще направите много пари. Така че когато получа оферта, с каквито и да е условия, аз ще я приема. Но сделката ще бъде следната – каквото и предложение да получа, Антъни Джошуа ще трябва да приеме сделка със същите условия за реванша.

Антъни Джошуа говори за Дилиън Уайт. Той говори за Джарел Милър. Но той дори не споменава името на Дионтей Уайлдър. Всъщност той каза, че аз съм прекалено лесен. Той Каза, че ще ми вкара зъбите в гърлото. Каза, че ще ме нокаутира с един удар. Но те не искат да подпишат договор за двубой с мен. Аз ще се бия с него навсякъде. Ще отида в неговия дом, в задния му двор, за да направя това. “

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua_10.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(233)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *