Дионтей Уайлдър: Джошуа няма да се бие с мен на 13 април, трябва да се срамува

Световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) е загубил всякаква надежда, че в близко бъдеще ще се срещне на ринга с шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) и не вярва, че битката им ще се проведе през април 2019 г.

Очаква се в следващия си двубой Уайлдър да се изправи срещу Тайсън Фюри (26-0, 19 КО).

“ Той дори не мисли за тази дата през април, защото няма да има битка, „ каза Уайлдър. “ Тези момчета няма да се бият с мен. Знаехме, че битката няма да е през април, още когато Еди Хърн изпрати договора и Джошуа започна да крещи от всеки ъгъл, че той е подписал шибания договор. Но когато получихме договора, върху него беше името на Еди Хърн, и аз казах: ‘Погледнете тази глупост!’

Те не искат да се бият. Те не искат да се бият. Те не искат да се бият и аз съм щастлив, че всичко свърши. Те могат да продължат да вършат своята работа. Рано или късно той ще бъде нокаутиран и ако не го направя аз, тогава ще бъде някой друг. Пожелаваме му успех и професионално развитие, докато не му пораснат топките, за да се бие с мен.

Приключих с Джошуа. Край. Вече всички са отвратени от него. Той трябва да се срамува от себе си, да бъде шампион и да се държи по този начин. Шампионите не се държат по този начин. Шампионите не казват, че не са готови. Не е добре да го казва, когато има много гладни лъвове наоколо. „

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua_11.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(232)

Share

коментара
5 коментара

 1. [email protected] август 11, 2018 12:14 pm  Отговор

  Това заболя 😀 Дано по няакъв начин успее да предизвика Джошуа, който от своя страна да помоли Хърн да му разреши да се бие .

 2. Митко август 11, 2018 3:07 pm  Отговор

  След мача Пулев Фюри IBF ще задължи Джошуа да защитава титлата си срещу победителя. Тоя няма кой да го чака до април. Взе да прави на Клинча номерата, да се бие ако може два пъти годишно. Така се държат титли по 10 години. Спекулираше се мач със Уайт или Милър през април.

 3. Ангел август 11, 2018 6:03 pm  Отговор

  Бионсе тотално е изгубила връзка с централната нервна система… Не може да върже две приказки, говори само безмислици. Уж не получава много и тежки удари в мачовете си, но… явно понякога това не играе роля 😀

  • Иво Николов август 11, 2018 8:58 pm  Отговор

   А какво да говори Уайлдър?Човека е разочарован!
   Толкова се изговори и изписа за тоя обединителен двубой а накрая нищо.И всичко заради Джошката който чисто и просто се уплаши да не загуби и да престане да бъде златна кокошчица.

  • Ангел август 11, 2018 9:55 pm  Отговор

   Ами да отупа Бризил и да отива на Уембли! Ма не може, страх лозе пази…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *