Дионтей Уайлдър: Джошуа не си е господар на кариерата

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър се надява, че шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа е сериозен, когато казва, че има желание да се срещне с него в следващия си двубой.

Уайлдър не е сигурен, че Джошуа самостоятелно усправлява своята кариера, така че той няма вечно да чака битка с британеца.

“ Аз ще изкарам пари, без значение как се развият събитията. Семейството ми във всеки случай няма да остане гладно. Но ако тази битка никога се състои, целият свят ще знае по чия вина е станало това. Не е заради Дионтей Уайлдър, това ще бъде заради Антъни Джошуа и неговия екип. Аз сам съм си господар на кариерата, сам решавам, с когото да се бия.
 
Той не е господар на кариерата си. Ако Джошуа си беше господар, той щеше да е взел решение и нямаше да позволи някой друг да говори вместо него. Казвам онова, което сметна за необходимо. Защо Джошуа не може да направи същото? Хората са уморени от безкрайно бърборене. Измивам ръцете си, нека феновете, медиите и обикновените хора да го издухат оттам, “ – каза Уайлдър.

На 31 март в Кардиф Антъни Джошуа победи Джоузеф Паркър и стана шампион в четири версии.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua_11.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров




Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *