Дионтей Уайлдър: Джошуа не може да победи нито мен, нито Фюри или Ортиз

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър е убеден, че предстоящата му битка срещу Тайсън Фюри ще определи най-добрият боксьор в дивизията.

Срещата между Уалдър и Фюри ще се проведе на 1 декември в „Стейпълс център“ в Лос Анджелис.

“ Честно казано, който и да спечели нашата битка с Фюри може да бъде определен за най- добрият боксьор в тежка категория, “ каза Уайлдър.

“ Антъни Джошуа имаше подходящата възможност и шанса да докаже превъзходството си, но той не пожела да приеме предизвикателството, защото знаеше каква заплаха представлявам. Той знаеше как мисля и какво мога да направя. Той знаеше, че не е на моето ниво.

Не мисля, че Джошуа има куража и манталитета да покаже, че е най-добрият, а дори да пожелае да го направи от екипа му няма да му позволят. Но стига за него. Сега не става дума за него, а за Тайсън Фюри. Двамата с него сме най-добрите в тежка категория, а след тази битка ще видите кой е най-добрият боксьор в дивизията. Един шампион, едно лице, едно име.

Джошуа побеждава съперници, които от неговият екип представят пред медиите за по- добри, отколкото всъщност са. Предстоящата ми битка срещу Фюри ще покаже на света кой е най-добрият от най-добрите, защото не мисля, че Джошуа може да победи мен, нито пък да победи вторият най-добър боксьор в тежка категория Тайсън Фюри, нито Луис Ортиз. Това е моето лично и непоколебимо мнение. „

https://i1.wp.com/1284474717.rsc.cdn77.org/wp-content/uploads/2018/11/004_Deontay_Wilder_media_workout-lin.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(294)

Share

коментара
2 коментара

  1. ludmil ноември 19, 2018 7:46 pm  Отговор

    Спортед мен има 2-3 в рекорда дето не само ще опукат Ортиз, но и теб:))

  2. N ноември 19, 2018 9:17 pm  Отговор

    Направи като Бадр Хари и излез да се биеш като мъж,докато е време . После никой няма да ти слуша оправданията

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *