Дионтей Уайлдър: Дали Джошуа ще каже моето име?

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър призна, че ще гледа обеднителния двубой между двамата непобедени притежатели на другите шампионатни колани – Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър – който ще се проведе след малко в Кардиф, Уелс. Най-вече Уайлдър се интересува дали Джошуа ще го предизвика на двубой при победа над Паркър, въпреки че самият американец е сигурен, че няма да се срещнат в следващата битка.


“ Феновете искат да чуят какво казват боксьорите, а не промоутърите, „
каза Уайлдър. “ – Като цяло, цялата тази ситуация става просто абсурдна. Не съм предполагам, че ще трябва да мина през това, за да проведа обединителен двубой и просто да дам на публиката това, което иска. Говорейки за срещата ни с Джошуа, хората се интересуват много повече от нея, отколкото от срещата с Паркър и цялата гала – вечер в Кардиф като цяло.

Искам Джошуа да излезе и да каже истината. Нека да излезе и да каже, че не иска да се бие с мен. Наистина той не иска да се срещне с мен точно сега. Какво ще се случи след това? Ще видим. Ще бъда като всички останали – ще седя и ще чакам да чуя името си. Ще остана у дома си и ще мисля като всички останали: ще каже ли нещо за Уайлдър? Това е основният въпрос, “ – добави Уайлдър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua-1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 коментара

  1. Дидо април 1, 2018 2:04 am  Отговор

    Страх или не, но след днешният мач добре ще направи да бяга от вятърната мелница Уайлдър.

  2. Митко април 1, 2018 2:14 am  Отговор

    Фенчетата на Джошуа се изпокриха май. 🙂

  3. Гошо април 1, 2018 2:29 am  Отговор

    Време е вече алабамския афроамериканец и английския мулат да се сбият. Ама не, всеки от двамата дебне другия дали ще падне преди това.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *