Дионтей Уайлдър: Антъни Джошуа е смешник
Световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър не вярва, че шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа иска да се изправи срещу него в обединителен двубой в близко бъдеще.

Уайлдър наистина вярва, че Джошуа и промоутърът му Еди Хърн се страхуват от битка с него.Двете страни са в процес на преговори в момента – екипа на Уайлдър твърди, че Хърн им е изпратил предложение с фиксиран хонорар в размер на $12, 5 милиона долара – която ко-мениджъра на Уайлдър, Шели Финкел описа като „приеми или откажи офертата“ .

“ Те се страхуват от мен. Той трябва да махне надписът „Шибан страх“ от своите гащетата, защото това не се отнася за него, „ каза Уайлдър пред Viceland’s Desus and Mero. “ Джошуа ме избягва от почти две години. От самото начало на моята кариера винаги съм предизвиквал на двубой най- добрите. Но имам много тежък удар и никой не иска да загуби „0-та“ в графата си със поражения, защото това се е превърнало в печеливш бизнес. Тъй като колкото по-дълго останете непобедени, толкова по-добре изглеждате и толкова повече битки ви се предлагат.

Когато допуснете загуба, мисленето се променя, хората започват да мислят, че няма начин да се върнат, но ако се вгледате в миналото, ще видите, че някои от най-добрите са го правили. Али, който е един от най-великите, е губил. Всичко опира до това, че когато паднете трябва да се изправите. Много от тези момчета, те са просто смешници. Антъни Джошуа е такъв. Ето какво ще ви кажа – той е смешник. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua_10.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров7 коментара

 1. ludmil април 12, 2018 9:10 am  Отговор

  Доколкото ми е известно Джошуа иска да се бие с Уайлдър, От това, което чета Джошуа и Хърн искат да се бият:) Доксто братя Кличко бяха шампиони, Уайлдър никога не предизвика, така че аз лично не знам той за какво говори:)

 2. Iavor април 12, 2018 9:13 am  Отговор

  Има някой смешен. Бие се срещу 1.5 – 2.0 млн., а отказва 12. И прави доброволни защити срещу чували като Стивърн. И задължителни – срещу същия (който, незнайно как, остана задължителен претендент :-)).

 3. Iavor април 12, 2018 9:14 am  Отговор

  И винаги предизвиква някой добър, когато вече има уговорен мач.

 4. N април 12, 2018 9:31 am  Отговор

  Да да прави сте! И на мен това ми прави впечатление. Крадецът вика дръжте крадеца. Всичко това ,за което говори Уайлдър ,нули и страх значи това му е в главата на него самия.

 5. Дидо април 12, 2018 11:37 pm  Отговор

  Уайлдър се е доказал а в последният си мач нокаутира брутално ако не най-страшният, то един от най-страшните и избягвани от всички претенденти. Паркър, който в мачовете преди Джошуа нищо не показа се би за 34% 13 милиона, и той ли понеже имаше малко приходи в предишните си мачове, трябваше да се съгласи на първата оферта още, която беше доста ниска. Джошуа и той нищо не показа в последните си 2 мача. Кличко и той докарваше по 10 милиона най-много на мач, а ако Джошуа иска да става милиардер едва ли ще стане с циганене. Ще видим и Уайлдър как ще се държи при подходяща оферта.

 6. Митко април 13, 2018 12:45 am  Отговор

  Дидо не се хаби да им разясняваш нещата. Едва ли ще те разберат.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *