Дионтей Уайлдър: Британците прекомерно възхваляват Антъни Джошуа

Световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър ( 38 – 0, 37 КО ) каза, че около шампион на WBA ( супер ) / IBF / IBO Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ) се вдига твърде много шум.

“ Не мога да дочакам, за да дам на феновете това, което те искат. Вече от много време всички ме питат за дуел Уайлдър – Джошуа. Британските фенове са склонни прекомерно да възхваляват сънародника си, но това е нещо нормално. Джошуа все още трябва да се докаже в САЩ, „ – каза Уайлдър пред Fight Hype.

Уайлдър иска двубой с Джошуа, откакто британеца победи Владимир Кличко на 29 април.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 коментара

 1. Митко май 15, 2017 9:09 pm  Отговор

  Ти даже и на американците не си се доказал… Той поне е звезда и герой във родината си, докато теб никой не те знае във САЩ. Вярно е, че във Англия бокса е доста популярен спорт, но все пак…

 2. ludmil май 15, 2017 10:07 pm  Отговор

  Въпреки че съм съглсен с Уайлдър. Аз не мисля, че той е направил нещо, за да има праеото да го казва. Аз ще кажа следното. По- добре победа над застарелия Кличко, отколкото победи над Шпилка и Молина Джошуа се е доказал вече. Истината е че Уайлдър изключително много завижда на Джошуа.

 3. Митко май 15, 2017 10:28 pm  Отговор

  Шпилка като цяло не е лош боксьор. Избра сполучлива тактика срещу Уайлдър със повече движения и отклони със които затрудни Уайлдър да нанася точни удари, но пък една контра атака и мача свърши. Шпилка искам да го видя срещу Поветкин или Паркър.

 4. Иво май 15, 2017 11:08 pm  Отговор

  Шпилка ще се бие през юли но още не е ясно с кой… Аз лично не го слага, много високо в моята ранглиста ни ще ми е интересно да го видя срещу по ниски боксьори от тежка като Такам Чисора Оскар Ривас Амир Мансур

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *