Дилън Данис отрече да е обиждал Хабиб Нурмагомедов на верска основа

https://cdn.images.dailystar.co.uk/dynamic/193/photos/397000/620x/Conor-McGregor-vs-Khabib-735665.jpg?r=5bbee459ec01e

Дилън Данис направи първото си публично изявление след турнира UFC 229.

Последвалото сбиване миналата събота в „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас след победата на Хабиб Нурамагомедов над Конър Макгрегър започна, когато Нурмагомедов напусна пределите на клетката, за да потърси саморазправа с Данис.

Според TMZ, позовавайки се множество очевидци, Данис, който се намираше в ъгъла на Макгрегър, е нарекъл Нурмагомедов „шибан мюсолмански плъх“ по- време на мача.

Но Данис категорично отрече обвиненията. В сряда Данис заяви пред ESPN, че това е част от започнала кампания срещу него с цел да бъде оклеветен и затова той очаква с нетърпение името му да бъде изчистено от Атлетическата Комисия на щата Невада (NSAC).

“ Феновете на Хабиб се опитват да ме наклеветят, за да оправдаят действията му, „ каза Данис пред ESPN. “ Никога не съм осъждал и никога няма да осъждам религията на някого.

Очаквам с нетърпение резултатите от разследването на Комисията в Невада, което ще отхвърли тези глупости и ще обвини онзи, който наистина е виновен. „

NSAC замрази хонорара на Нурмагомедов от $2 млн. за битката му, тъй като в момента разследва сбиването в Лас Вегас – за приключването на разследването не е определен срок.

https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/167/590x/Conor-McGregor-1027978.jpg?r=1538908120129

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *