Дилиън Уайт се надява Джоузеф Паркър да излезе да се бие
Според Дилиън Уайт Джоузеф Паркър се е справил добре в двубоя си срещу Антъни Джошуа. В крайна сметка обаче Уайт смята, че Паркър се е движел прекалено много, за да успее да изненада Джошуа.

Дилиън Уайт се надява, че Паркър ще по-склонен да влезе в размяна на удари, когато те се срещнат на 28-ти юли на O2 Arena в Лондон, Англия.“ Аз съм тук, за да се бия и искам да се бия. Искам да дам на феновете възможността да запомнят тази вечер, „ каза Уайт пред Скай Спортс. “ Това е една от онези битки, които исках. Това е страхотна битка. Джоузеф Паркър ще бъде гладен, ще бъде мотивиран и се надявам, че на 28 юли той ще излезе да се бие.

Изпитвам голямо уважение към Паркър. Последният път той свърши добра работа срещу Джошуа. Имаше добри моменти в битката. След поражението той можеше да избере няколко лесни битки, но той не се уплаши и отново ще се срещне със сериозен съперник.

Но мисля, че той направи голяма грешка. Разбирам, че вярва в победата си, но той не осъзнава какво го очаква на ринга, „ каза Уайт.

https://photo.boxingscene.com/uploads/whyte-parker%20(5).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *