Дилиън Уайт оплю „изключително нелепото“ предложение на Антъни Джошуа за битка на 13 април
Дилиън Уайт разкри, че е получил така желаното първо предложение за двубой със световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа на 13 април на „Уембли“ в Лондон, но обяви офертата за „изключително нелепа“.30-годишният британец, който си проправи път към световната титла след загуба от Джошуа в началото на кариерата си, смята, че неговият съперник не иска реванш и твърди, че са му предложени по-малко пари, отколкото е взел за последния си двубой срещу Дерек Чисора.

„Получих първо предложение за двубой с Джошуа, но то беше просто нелепо. Офертата дори беше за много по-малко пари, отколкото взех за битката с Дерек Чисора.

Това беше абсурдна, несериозна оферта. Те наистина ли искат да се бият? Не мисля така. Струва ми се, че просто направиха предложение, за да ми замажат очите. Това е глупаво. Аз съм пейпървю боксьор във Великобритания. Аз сам се сдобих с този статус. Противно на всички прогнози. Аз не съм някакъв гастрольор. Не мисля, че Джошуа иска да се бие с мен, има далеч по-лесни начини за него да печели пари и той знае, че ще му създам много проблеми.


Кой би могъл да напълни стадион „Уембли“ в битка срещу Джошуа? Освен мен, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Изглежда, че Фюри ще проведе реванш с Уайлдър. Така че е време да спрем с глупостите и да бъдем реалисти. Можем да се разберем с Джошуа за нула време – това е съвсем просто. Имам рейтинг, имаме предистория. Вече се бихме два пъти, никой няма нищо против да види третата ни битка. Така че какъв е проблемът? Това, което те предложиха, е далеч от моите очаквания. Как може да спечеля повече от битката с Дерек Чисора? Това не е средно предложение, не е задоволително, а е много по-лошо. Много арогантно от тяхна страна.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *