Дилиън Уайт към Хърн: Знам, че офертата на Уайлдър към Джошуа за $50 млн. е била реална
Дилиън Уайт и Еди Хърн имаха оживена дискусия в събота вечер след битката между Серхио Гарсия и Тед Чийзмън.Хърн беше обещал на Уайт, че ще проведе реванш със световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа през пролетта на „Уембли“ в Лондон, Англия.

Но двамата така и не се разбраха за заплащането и изглежда, че Джошуа ще проведе двубой с Джарел Милър през лятото в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ.

Докато Еди Хърн и Дилиън Уайт устояваха позициите си пред камерата на IFL TV, на преден план започнаха да излизат и някои чувствителни теми.

По- една от тях, Уайт заяви, че му е била предоставена информация за достоверността на офертата от $50 млн., направена на Джошуа за обединителен двубой срещу шампиона на WBC Дионтей Уайлдър миналата година.

„Уайлдър предложи на Джошуа $50 млн. и той не ги прие. Бях в Америка и научих това от сигурен източник. Видях, че парите са били приготвени,“ – каза Уайт.

Еди Хърн възрази на Уайт и му каза, че информацията му не е точна. Уайт обаче отговори на Хърн, че е получил информацията от Стивън Еспиноза, изпълнителен директор на телевизионния канал Шоутайм, който излъчва срещите на Уайлдър, а по- това време и на Джошуа в Щатите.

„Еспиноза ми каза, че парите са били там. Разбирам, че Джошуа е по-важен за теб, затова не се бъркам,“- каза Уайт.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *