Дилиън Уайт и Тони Белю си размениха тежки обиди в туитър

След изненадващата си победа над Дейвид Хей ( 28 – 3, 26 КО ), бившият световен шампион на WBC в полутежка категория Тони Белю ( 29 – 2 – 1, 19 КО ) беше предизвикан от редица боксьори от тежка категория включително и от Дилиън Уайт ( 20 – 1, 15 KO ).

Двамата си разменят груби обиди от март.

Всичко започна, когато Уайт заяви, че не е останал впечатлен от победата на Белю над Хей и го нарече “ фалшив боксьор от тежка категория “ .

“ Белю не успя да нокаутира еднокрак боксьор. Той не успя да го направи качествено, “ каза Уайт. “ И щом той се затрудни да мокаутира куция Хей, тогава как очаква да нокаутира натурален боксьор от тежка категория, който винаги излиза с нагласа да се бие? Това е невъзможно.

Той е фалшив и затова трябва да се върне обратно в полутежка категория. Ако той иска да остане в тежка категория, тогава той трябва да докаже на мен и на света, че принадлежи към тази дивизия.

Бих нокаутирал Тони Белю в рамките на шест рунда. „

Белю, разбира се, не прие много добре тези критики.

“ Аз съм дебел боксьор от тежка категория, а не фалшив “ , каза Белю пред Скай Спортс. “ Всичко, което искам да кажа е, защо след двубой срещу бивш безспорен световен шампион в полутежка категория и бивш шампион в тежка категория, аз трябва да се бия с някой, който беше нокаутиран в двубой за британската титла? „

След всичко казано дотук ситуацията ескалира в туитър, където двамата си размениха сериозни обиди.

“ СЪобщение до чепа. Тони Белю остани в своята лента, защото вече беше канен да се биеш, но ти не пожела, позволи на мен и на Джоузеф Паркър да маправим това, „ написа Уайт.

“ Моята лента отвежда много по- напред от твоята в заплащането. Шампионите в дивизията искат да се бият с мен. Не с теб … Ти си нещастник, който побеждава нещастници! „ отговори Белю.

“ Събуди се заблуден чеп. Тони Белю, причината те да искат да се бият с теб е, защото ти ще си най- лесно спечелените пари за натурален боксьор от тежка категория. А този нещастник ще те нарани, чекиджиьо, „ написа Уайт.

“ Предизвикваш ме отново. Само единия от нас е побеждавал световен шампион и е ставал такъв. Това е последният път, в който ти отговарям. Така че се възползва от това. „

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *