Дилиън Уайт е готов за своя американски дебют срещу Малкълм Тан, и няма вечно да чака Дионтей Уайлдър
Дилиън Уайт потвърди, че ще направи своя дебют пред американските фенове срещу Малкълм Тан, но той също така заяви, че няма вечно да чака за двубой световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър.

Британския боксьор ще приключи осемеченото си отсъствие извън ринга, когато се изправи срещу Тан в картата на обединителения двубой между Терънс Крауфорд и Джулиъс Индонго, който ще се проведе в Небраска на 19 август и ще може да бъде гледан на живо в сайта.“ Считам, че Малълм Тан е добър противник. Той е бил голяма надежда в даден етап от кариерата си. Той победи боксьор миналата година, който беше непобеден с рекорд 9-0. Тан е висок 198 см и притежава добри умения, знае как да се боксира. Това ще бъде добро преживяване за мен – да се бия с висок съперник, защото всички шампиони са доста високи. За мен ще бъде добре да се бия с толкова висок съперник като част от подготовката за бъдещето. Очаквам наистина с нетърпение да се кача на ринга и да се представя по най- добрият начин, защото не съм се боксирал от осем месеца. Аз съм щастлив, че ще участвам в толкова голяма гала – вечер като Терънс Крауфорд- Джулиъс Ингонго в Америка, “ – каза Уайт пред Скай Спорс.

Световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър остава основната цел на Уайт, но той няма да спре развитието на кариерата си, за да чака решението на “ Бронзовият бомбандировач “ .

“ Уайлдър само говори глупости. Изгледжда, че той си мисли, че парите ще бъдат на масата вечно. Ще продължа напред и ще се бия с някой друг, защото той е смешник. Той просто не иска да се бие с никого и няма да се промени. Ще видим все пак какво ще се случи. В момента не мисля за тази битка, ще опитам да остана активен и да се бия три пъти тази година. Има боксьори като Мануел Чар, Дерек Чисора, Чаз Уидърспун, Джарел “ Голямата бебе “ Милър, Дионтей Уайлдър, дори Джералд Уошингтън. Мога да се бия с някое от тези момчета в следващите си два двубоя и не бих имал нищо против. Също така с Джоузеф Паркър, и дори да проведа реванш с Антъни Джошуа. Аз съм готов за тези битки, „ – каза още Уайт.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *