Дилиън Уайт е готов да се бие с Кубрат Пулев, но не в България

В началото на тази седмица IBF нареди на Кубрат Пулев и Дилиън Уайт да проведат окончателен елиминаторен двубой, който да определи задължителния претендент на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа.

Нисе Зауерланд, промоутър на Пулев, потвърди, че неговия боксьор е приел да се бие с Уайт и вярва, че тази битка може да се проведе в България.

Уайт ясно даде да се разбере, че ако се съгласи на двубой с Пулев, това няма да бъде в неговата родина.

“ Това е много добра битка, но от неговия щаб искат да организират срещата в България. Защо? Какъв е смисъла? Рекламата, парите, зрителите, всичко е във Великобритания. Тогава защо трябва да се бия с него в България? Но това е битка, която определено искам. Това ще ми даде възможност да стана задължителен претендент за титлата на IBF. Вярвам, че мога да победя Пулев, „ каза Уайт пред Скай Спортс.

http://e1.365dm.com/16/07/16-9/20/kubrat-pulev-heavyweight-boxer_3749396.jpg?20160722151710

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Митко април 6, 2018 11:34 pm  Отговор

    Парите и съдиите няма да му са от голяма полза във България. Не знам къде ще организират такъв двубой за да събере повече зрители и съответно приходи. Пулев много добре осъзнава че ще има съдийска подкрепа и ще трябва да го победи убедително, ако нещата са на кантар Пулев ще бъде порязан и съответно загубил. Мача ако е във Германия пак ще е добре.

  2. Гошо април 6, 2018 11:51 pm  Отговор

    Където и да го организират нашият трябва да приема и да се подготви. Има шанс да стане втория след Джошуа победил Уайт. А и ще се поговори за него в Англия.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *