Дилиън Уайт е готов да проведе елиминаторен двубой с Кубрат Пулев или Александър Поветкин

Дилиън Уайт обмисля различни възможности за следващия си двубой, но приветства окончателна елиминаторна битка за световна титла срещу Кубрат Пулев или Александър Поветкин.

Британският претендент в тежка категория е разговарял с промоутъра си Еди Хърн тази седмица, за да обсъдят възможността за връщането му през юли след унищожителната победа с нокаут над Лукас Браун в края на миналия месец.

“ В момента всичко е възможно, защото пред мен има толкова много възможности, “ каза Уайт за Скай Спортс. “ Ние просто изчакваме да видим кой ще е най-добрият двубой и най-добрата дата, на която ще мога да се боксирам.

Възможностите са двубой с Дионтей Уайлдър, реванш с Антъни Джошуа, вероятна елиминаторна битка с Кубрат Пулев или може би ще проведа междинна битка.

WBC ще искат вероятно да участвам в елиминаторен двубой. Опитваме се да ги накараме да наредят на Уайлдър да направи задължителна защита. Преди няколко дни WBA заяви, че искат да се бия за тяхната редовна световна титла.

Поветкин не може да бъде принуден да се бие с мен в момента, затова мисля, че той трябва да ми позволи да се срещна с него в елиминаторен двубой. Отидох при него и го предизвиках веднага след победата му с нокаут над Дейвид Прайс. Говорих с него и промоутъра му. Не е нужно да знаете чужд език, за да разберете, че някой иска да се бие с вас. Аз и ти, не е нужно да говорите чужд език, за да разберете това, той можеше да ме разбере, направих жест с ръце и той отговори, ‘ Да, да, ще се бия с теб. ‘ Той е добър боксьор, бивш олимпийски шампион, бивш световен шампион, загубил е само от Владимир Кличко, така че това е много, много атрактивна битка. Тази битка ще се хареса на феновете и ще накара всички да се побъркат по нея. Битка с Пулев също е добър вариант, но ако трябваше да избирам с кого да се бия, щях да избера Поветкин. но ако Пулев иска да се бие, той може да го получи. „

http://e2.365dm.com/18/04/16-9/20/skysports-dillian-whyte-boxing_4275183.jpg?20180406144010

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *