Дилиън Уайт: Ще нокаутирам Джошуа в реванш
Дилиън Уайт е убеден, че може да нокаутира световния шампион на WBО, WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа в реванш, който може да се проведе на 13 април на стадион Уембли в Лондон.

Тази вечер Джошуа ще защитава титлите си срещу Александър Поветкин, а Уайт ще бъде част от екипа на Скай Спортс, която ще излъчи тази битка.Антъни Джошуа нокаутира Дилиън Уайт в седмия рунд през декември 2015 г.

“ Вярвам, че мога да вляза под кожата на Джошуа психически и физически, и да го накарам да направи грешка, която ще ми позволи да го нокаутирам, „ каза Уайт.

“ В първата среща се бих с контузия, която получих по- време на тренировъчен лагер, и прекрасно осъзнавах какви са шансовете ми за успех. В тази битка бях много близо до победата, но за съжаление, имах много проблеми с контузии, които не ми позволиха да го улуча, когато исках това.

Тогава бяхме млади надежди, но сега сме опитни професионалисти. Дионтей Уайлдър и много други момчета казват, че искат да се бият с Антъни Джошуа, но използват това само за да изградят собствения си имидж. Но не и аз, ако кажа, че искам да се бия, ще се бия. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-whyte_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *